*** Kull 11 (Stamtavla) ***

e. S(u)CH NUCH SVCH Stardom Soul Player, Viktor

u. Streamside´s Bluebell Memory


Valpblogg för valpkull 11

 

Tiden går och valparna växer mer och mer. Här kommer 7.5 veckors bilder

Picabo´s Soul Patrol, hane

Picabo´s Soul on Top, hane

Picabo´s Soul of Victory, hane

Picabo´s King of Soul, hane

Picabo´s Soul Sister, tik

Picabo´s Soul Memory, tik

Picabo´s Soul of my Dreams, tik

Picabo´s Soul of la Dolce Vita

Picabo´s Soul of a Star, tik

**************************************

Nu har valparna hunnit bli lite drygt 5 veckor och här kommer bilder på de små liven. De utvecklas som de skall och allt är bra. Det börjar bli riktigt mycket liv i valphagen nu. Tidningar strimlas, man badar i vattenskålen och leksaker undersöks, bits på och släpas runt med. Det är kul att vara ute, spännande att stifta bekantskap med stora vida världen, fast rätt som det är, är det skönt att hitta igen mamma och få en liten slurk.

  

 

Hane A

Hane B

Hane C

Hane D

Tik A

Tik B

Tik C

Tik E

 

Här kommer huvudbilder på alla valpar, 3 veckor gamla.

 

"Minja",Streamside´s Bluebell Memory och "Viktor", SU(u)CH NUCH SVCH Stardom Soul Player, fick sina valpar 30/8 -07. Allt gick bra & det blev 9 st.  5 tikar & 4 hannar.

 

Ni kan följa valparnas vardag på valpbloggen.

 

 

Vi gör om denna kombination eftersom den förra kullen mellan Minja och Viktor, i vårt tycke, blev jättebra, både exteriört, arbetsmässig och mentalt. Det är flera hundar ur den kullen som på olika sätt visat framfötterna. Nedan några bilder.

Hundarna är från höger, Picabo´s Playing Penny Peanut, juniorvinnare i Österbybruk, Picabo´s Playing Ice´n Fire, juniorvinnare i Almare Stäket och Picabo´s Playing Pal, BIS 1, BIS 2, valpklass 1 och 2.

Nedan bilder på Minja och Viktor. Båda har A-höfter, ögon ua, Viktor är dessutom gonioskoperad med normala kammarvinklar.

Minja har några av 70 och 80-talens främsta svenska och norska jakthundar i sin stamtavla och visar mycket goda jaktinstinkter, vilket hon har nedärvt. Minja har klarat enkelt vatten hösten 06. Hon har stor vattenpassion och apporterar med glädje. Hon har CK från utställning i Sverige och Cert och BIM från utställning i Norge. Viktor är utställningschampion i Sverige och Norge och dessutom viltspårschampion. Han har visat sig nedärva sin utmärkta mentalitet och sociala sätt. Denna kombination har gett utmärkta kroppar, framförallt mycket bra fronter och rörelser och dessutom harmoniska, glada, arbetsvilliga och trevliga hundar.

          

Om du är intresserad skicka gärna ett mail till Benita@brodera.se så berättar vi mer, eller slå en signal på +46 60 177496, så berättar vi mer

 

 

    0froseline1a.gif (3374 bytes)